| Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline | |
|
+13radosav.lekovic@t-com.me MIGO stanija markomadzgalj Milan Joksimovic Vlado CETNIK Slobo igor mirko Kosta Radisa cezarion 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
harlekin
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 1 Mar 2011 - 15:35 | |
|
Mala moja, moj balvane, kotrljam te niza strane...
| |
|
| |
MIGO
Godina : 62 Mjesto rodjenja/boravka : Stožer Reputation : 11 Datum upisa : 20.10.2010
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 15 Feb 2011 - 17:31 | |
| Nala moja iz Okladi otkrij pitu da se ladi
Otkrij pitu da se ladi da je sladja za momcadi
| |
|
| |
Kosta
Godina : 55 Mjesto rodjenja/boravka : Moskva Reputation : 30 Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 15 Feb 2011 - 2:01 | |
| Vraticu se rodnoj grudi tamo dje su dobri ljudi, dje se pije ljuta sljiva dje se pjeva i uziva.
| |
|
| |
CETNIK
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 15 Feb 2011 - 0:54 | |
| Za godine ne pita se dama sve dok moze mrdati nogama.
| |
|
| |
MIGO
Godina : 62 Mjesto rodjenja/boravka : Stožer Reputation : 11 Datum upisa : 20.10.2010
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 31 Dec 2010 - 22:38 | |
| Drma mala u livadi klekov kolac da izvadi drmala ga ne drmala izvadit ga neces vala
| |
|
| |
Slobo
Mjesto rodjenja/boravka : Pavino Polje -Mahala Reputation : 0 Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 31 Dec 2010 - 14:48 | |
| Oli Garo biti moja, pa da živiš ko gospoja, ješćeš sira i mlijeka bićeš moja dovijeka.
Garo moja curo fina, zašto uze čobanina zašto uze čobanina, pa da neznaš varoš dje je nego kako ovce bleje, pa da neznaš moda šta je nego kako Zeljov laje pa da neznaš za lakove no za jele i borove ješćes sira i mlijeka čobanice dovijeka. a imaceš tatin sine i po malo gruševine nemoj šminku kupovati čoban će te milovati, i ljubiti svako veče dok iz lica krv poteče moraš Garo skidad šminku čoban radi po učinku i da nosiš sukno tkano i ustaješ zorom rano Planinska je ledna voda bićeš moja razonoda tamo ima da se pupa kačamaka i skorupa čobanice vole stare ledno maslo iz cicvare a jadulje ove mlade po kašiku marmelade.
| |
|
| |
MIGO
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Čet 30 Dec 2010 - 22:36 | |
| U mladosti kad sam pjevo jecalo je Tomasevo Jecalo je Tomasevo Pape, Potrk Grancarevo
| |
|
| |
harlekin
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Čet 30 Dec 2010 - 2:55 | |
| Ao Garo, tatin sine, kaži pravo voliiš li me...
Poslednji izmenio harlekin dana Ned 3 Mar 2013 - 19:02, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
MIGO
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sre 29 Dec 2010 - 21:58 | |
| - CETNIK ::
Sta je ovo mojoj Stani te je nema kao lani??? Ne javlja se tebi Stana dok postoji druga strana | |
|
| |
Slobo
Mjesto rodjenja/boravka : Pavino Polje -Mahala Reputation : 0 Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sre 29 Dec 2010 - 21:53 | |
| Oj lijepa moja Rado ljubilo te momče mlado. Momče mlado i bećari a za merak i ja stari. Nedaj Garo da ti uđe u imanje nešto tuđe. Šta bi tebi moja Gara da ti uzmeš mene stara. Čobanice moja Rado ko ti čuva bjelo stado. Oj lijepa moja Gara srce moje iz njedara. Ljubio sam curu Garu na viseći most na Taru Oj da nam je jednog dana doć u Vodno kod čobana. Ti kod Milke,ja kod Anđe a kolega nek se snađe. | |
|
| |
CETNIK
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sre 29 Dec 2010 - 0:25 | |
| Sta je ovo mojoj Stani te je nema kao lani???
| |
|
| |
MIGO
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sub 18 Dec 2010 - 23:52 | |
| Rekla mala kad me srete pucace me iz berete
A i ja cu bozja vjera docekat je iy Valtera
| |
|
| |
stanija
Godina : 35 Reputation : 17 Datum upisa : 02.02.2010
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 17 Dec 2010 - 11:33 | |
| CETNICE, mozda si malo preterao, ali da vidimo neke stvari- Na sudjenju Milosevicu u Hagu, jedan lokalni siftar je svedocio kako su srpski policajci ranjenim, a zivim seljanima u nekoj jaruzi iznad Racka vadili rukama srce iz grudi. Uzgred taj siftar je imao i tri prostrelne rane na majici u predelu plecki i kicme, ali ga je *citat: "alah spasio od ranjavanja????" * Interesantno, tog coveka bi trebalo naci i pitati da nije pobrkao neke stvari, a sve u vezi novih saznanja o ucescu Tacija u desavanju na Kosovu 1998-do danas. Izgleda da je siftarska banda zivim Srbima prosecala utrobu i vadila organe, pa shodno tome CETNICE mozda i nisi preterao. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:311712-Kardiolog-glavni-OVK-koljac | |
|
| |
CETNIK
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Čet 16 Dec 2010 - 22:10 | |
| Oj Pazaru novi Vukovaru a Sjenice nova Srebrenice
Poslednji izmenio CETNIK dana Sre 29 Dec 2010 - 0:22, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
MIGO
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Čet 9 Dec 2010 - 21:34 | |
| - stanija ::
- Ovih dana grencam po Maljenu i Suvoboru ne bih li vidjela mlado momce Cetnika, al` ga nema pa nema.
Vidim sa foruma, ziv je, zdrav, raspevan i duhovit ostao, ali ga nema. Slican je nekako ovom cestitom Asanzu, osnivacu VikiLeaks_a?
U svakom slucaju, sa verom u boga i otadzbinu, VELIKI mu pozdrav saljem.
p.s. Cu ste li braco, sta kaze velikan naseg glumista Petar Bozovic: "Moja zemlja se zove Srbija i Crna Gora!!!!"
Takodje, pozdrav gospodinu Migu.
MISLIM DA JE VELIKAN NASEG GLUMISTA REKAO NAJVECU ISTINU poz. MIGO | |
|
| |
stanija
Godina : 35 Reputation : 17 Datum upisa : 02.02.2010
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sre 8 Dec 2010 - 10:59 | |
| Ovih dana grencam po Maljenu i Suvoboru ne bih li vidjela mlado momce Cetnika, al` ga nema pa nema. Vidim sa foruma, ziv je, zdrav, raspevan i duhovit ostao, ali ga nema. Slican je nekako ovom cestitom Asanzu, osnivacu VikiLeaks_a?
U svakom slucaju, sa verom u boga i otadzbinu, VELIKI mu pozdrav saljem.
p.s. Cu ste li braco, sta kaze velikan naseg glumista Petar Bozovic: "Moja zemlja se zove Srbija i Crna Gora!!!!"
Takodje, pozdrav gospodinu Migu.
| |
|
| |
MIGO
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 7 Dec 2010 - 23:37 | |
| Dok se CETNIK po sumama krece Stanija se njemu pismom javit nece
| |
|
| |
CETNIK
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pon 6 Dec 2010 - 23:58 | |
| Evo pjevam, do pjesme mi nije jer mi nema pisma od Stanije.
| |
|
| |
MIGO
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pon 6 Dec 2010 - 21:07 | |
| Ja stozerske gazim bare a vraneske ljubim gare
| |
|
| |
radosav.lekovic@t-com.me
| Naslov: Ne zelim Ned 5 Dec 2010 - 11:07 | |
| | |
|
| |
MIGO
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Ned 5 Dec 2010 - 3:45 | |
| Pro vrova mala kuka ranili je mjesto vuka kuka mala i krvari ranio je lovac stari
| |
|
| |
radosav.lekovic@t-com.me
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sub 4 Dec 2010 - 23:57 | |
| - Radisa ::
- Pa evo sjetih se jedne brdsko-erotske:
"Rekla mala pile klati, rekla mene noge dati!?"
ps. nemojte previse vulgarne Radiša može li ova: Oj stošerska kriva cesto sjećaću se tebe često i Radiše vragolana što me ljubi svakog dana pa ostavi mene mladu kraj izvora vode ledne da okvasim usne žedne i uzalud čekam tebe..... | |
|
| |
MIGO
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sub 4 Dec 2010 - 22:59 | |
| Rekla me je zenit majka iz Dzukeljske od Zejaka
| |
|
| |
CETNIK
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sub 4 Dec 2010 - 11:18 | |
| Noc je pala eto mene mala noge gaze utabane staze.
Grlo moje oce da ti sude kad ja pjevam sve se cure bude.
Majka kcerku zakljucava tvrdo kad ja pjevam odlijeze brdo.
| |
|
| |
MIGO
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 3 Dec 2010 - 20:20 | |
| Naso sam ti mala lijek u palezu kukurijek
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline | |
| |
|
| |
| Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline | |
|