| Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline | |
|
+13radosav.lekovic@t-com.me MIGO stanija markomadzgalj Milan Joksimovic Vlado CETNIK Slobo igor mirko Kosta Radisa cezarion 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
mirko
Godina : 47 Mjesto rodjenja/boravka : moskva Reputation : 1 Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pon 23 Mar 2009 - 0:43 | |
| Oj Kovrene na okuke cure su ti ko jabuke.
Kakav Kovren kakve trice na Gorice gospoice.
Snijeg pao pokri rupe lele mene moj Surdupe. | |
|
| |
mirko
Godina : 47 Mjesto rodjenja/boravka : moskva Reputation : 1 Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 20 Mar 2009 - 23:33 | |
| lekovino ti si kriva sto ma mala ostavila.
lekovino ispod mosta tu mi ljubav prva osta.
lekovino pod osoje tu je kuca gare moje. | |
|
| |
Slobo
Mjesto rodjenja/boravka : Pavino Polje -Mahala Reputation : 0 Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 20 Mar 2009 - 20:01 | |
| Lekovina sve zbog žena na Balkanu pročuvena. | |
|
| |
cezarion
Mjesto rodjenja/boravka : Beograd Reputation : -4 Datum upisa : 11.07.2008
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 20 Mar 2009 - 1:27 | |
| Лековљанска крива џадо сјећаћу се тебе радо. Лековино леле мене нема Руже ни Јелене. | |
|
| |
mirko
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sre 18 Mar 2009 - 22:22 | |
| Ljubila se pa se stidi moje oko kad je vidi.
Ljubila se pa nekaje nista joj se ne poznaje.
I ako sam mala seljak za poljubac imam merak. | |
|
| |
Kosta
Godina : 55 Mjesto rodjenja/boravka : Moskva Reputation : 30 Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Sre 18 Mar 2009 - 4:58 | |
| Ocemo li mili moji dje 'no majka sceri goji.
Ocemo li moj rodjeni dje smo koji navadjeni.
ocemo li moj jarane mrsit kose brenovane.
Ocemo li mio brate dje Grabljanke kleku mlate. | |
|
| |
Slobo
Mjesto rodjenja/boravka : Pavino Polje -Mahala Reputation : 0 Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 17 Mar 2009 - 22:41 | |
| - mirko ::
- Pod Gradinom kuca mala
0d otud se zenih vala. specijalno za Slobodana Lekovica Srecna li je ona bila, pa se dobro udomila. Veliki pozdrav | |
|
| |
cezarion
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 17 Mar 2009 - 1:23 | |
| - Kosta ::
- cezarion ::
- Ој Коврену село мало
некад си се Москвом звало to se pjevalo za Bliskovo a ne za Kovren Тачно је, Коста, пјевало се прво о Блишкови! Али Ковренцима није било право што је Блишкова "одмакла" и Москви се примакла, па су и они понекад...(ја слушо својим ушима). А данас, чини ми се, ни Блишковци је не кличу!? | |
|
| |
mirko
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 17 Mar 2009 - 0:33 | |
| Pod Gradinom kuca mala 0d otud se zenih vala.
specijalno za Slobodana Lekovica | |
|
| |
Kosta
Godina : 55 Mjesto rodjenja/boravka : Moskva Reputation : 30 Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pon 16 Mar 2009 - 17:55 | |
| - Slobo ::
- Doso bih ti mala moja no
nesmijem od Vidoja. Doso bih ti pod Rakite no nesmijem od Margite. *poz. Miro DJurovic* Ona mi fotigrafija nije bas poznata. onuda si prolazio dok si dragoj dolazio | |
|
| |
Slobo
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pon 16 Mar 2009 - 17:35 | |
| Doso bih ti mala moja no nesmijem od Vidoja. Doso bih ti pod Rakite no nesmijem od Margite. *poz. Miro DJurovic* Ona mi fotigrafija nije bas poznata. | |
|
| |
Kosta
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pon 16 Mar 2009 - 14:19 | |
| - cezarion ::
- Ој Коврену село мало
некад си се Москвом звало to se pjevalo za Bliskovo a ne za Kovren | |
|
| |
cezarion
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pon 16 Mar 2009 - 1:42 | |
| Ој Коврену село мало некад си се Москвом звало | |
|
| |
mirko
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 13 Mar 2009 - 7:13 | |
| Zna li iko od nas brace u Mahali dje se svrace. | |
|
| |
Kosta
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 13 Mar 2009 - 6:36 | |
| Oj djevojko moja Jeko pusko moja dvocijevko, pa te punim pusko stara iz mojega fisektara. Nekad si se bokericom zvala po pet puta dok si mi pucala | |
|
| |
Slobo
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Čet 12 Mar 2009 - 23:44 | |
| Vidio sam na Sokolcu, dje troica muzu ovcu. Poce ovca da se gica, pobjegose sva troica. Pobjego mi jaracpreko Drine, oj djevojko najargaj ga cime. | |
|
| |
Slobo
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Čet 12 Mar 2009 - 23:40 | |
| Cekas li me moja najdraza u Mahali kod garaza. Sta bi jadne Cokrlije jos Mahale da im nije. Ako mala imas volje u Pavino dodji Polje.. | |
|
| |
cezarion
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 10 Mar 2009 - 23:53 | |
Sta ti mislis cezarion da joj ovo gaca skinu, dal' bi tada ova cura zagrlila Lekovinu? Prvo, pošto gleda nekud navise izgleda da voli brdovitije krajeve, može biti da bi radije obgrlila Žuber!!! Drugo, meni se čini da se ova mala samo prilagodila okolini: vidjela da ni na gori nema lista. | |
|
| |
Kosta
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 10 Mar 2009 - 23:28 | |
| - cezarion ::
- Kosta ::
kad Pavino vidim Polje ja za zivot imam volje
Lekovino kraj Pentala tu mi osta jedna mala.
Lekovino lele leko cula si se na daleko Lekovino sve zbog zena na Balkanu procuvena. Sve si ovo fino ukomponovao: stihovi odlicno prate dogadjaje na slici (kakva ljubav prema P.Polju), fina (i skromna) i ova mala sto visi oko Pentala (samo je slabije obucena), ali, nekako mi se cini da ti ovo nije Pental...ha ha... Sta ti mislis cezarion da joj ovo gaca skinu, dal' bi tada ova cura zagrlila Lekovinu? | |
|
| |
cezarion
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Uto 10 Mar 2009 - 0:12 | |
kad Pavino vidim Polje ja za zivot imam volje
Lekovino kraj Pentala tu mi osta jedna mala.
Lekovino lele leko cula si se na daleko Lekovino sve zbog zena na Balkanu procuvena. Sve si ovo fino ukomponovao: stihovi odlicno prate dogadjaje na slici (kakva ljubav prema P.Polju), fina (i skromna) i ova mala sto visi oko Pentala (samo je slabije obucena), ali, nekako mi se cini da ti ovo nije Pental...ha ha... | |
|
| |
mirko
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pon 9 Mar 2009 - 22:51 | |
| Sjeca ce se jedna mala sta je bilo kraj pentala. | |
|
| |
Kosta
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Ned 8 Mar 2009 - 22:22 | |
| kad Pavino vidim Polje ja za zivot imam volje Lekovino kraj Pentala tu mi osta jedna mala. Lekovino lele leko cula si se na daleko Lekovino sve zbog zena na Balkanu procuvena. | |
|
| |
mirko
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pet 6 Mar 2009 - 20:32 | |
| Ljuljali se ja i Gara na vrljiku od kotara.
Vrljika je bila trula pa se Gara prevrnula. | |
|
| |
Kosta
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Čet 5 Mar 2009 - 22:17 | |
| Najljepse je milovanje rujnoj zori u svitanje. Jos se mala ljubit scase no pijevci zapjevase. | |
|
| |
cezarion
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline Pon 2 Mar 2009 - 23:56 | |
- cezarion ::
- Коста, ако се отвори паљба из овог, горе поменутог ватреног оружја, да послије не буде и "помало мртвих"?
Boze sacuvaj... Od ove paljbe samo moze da bude vise zivih. Може ли то бити...ха ха ха Е онда треба почешће отварати паљбу. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline | |
| |
|
| |
| Izvorne pjesme iz Vraneša i okoline | |
|