| Guslarske pjesme | |
|
+6mirko grancarevac mileta cezarion SUNSET ZoranˇSI 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
stanija
Godina : 35 Reputation : 17 Datum upisa : 02.02.2010
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Pon 6 Feb 2012 - 19:16 | |
| | |
|
| |
Radisa
Mjesto rodjenja/boravka : Lekovina/Beograd Reputation : 10 Datum upisa : 03.08.2008
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Ned 12 Dec 2010 - 23:31 | |
| | |
|
| |
Kosta
Godina : 55 Mjesto rodjenja/boravka : Moskva Reputation : 30 Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Sub 16 Okt 2010 - 22:36 | |
| | |
|
| |
Radisa
Mjesto rodjenja/boravka : Lekovina/Beograd Reputation : 10 Datum upisa : 03.08.2008
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Ned 14 Feb 2010 - 15:21 | |
| - neco ::
- Zeljko Curovic, guslar i dzudisa ili karatista, zet Pekovica. Zna li ko dje je , cime se sada bavi?
Nalazi se u Beogradu. Radio na DIF-u a sada kao trener u jednom fitness klubu. Pored toga organizator je vise guslarskih veceri. Bavi se i knjizevnim radom (izdao dva romana i treci u pripremi) kao i uredjivanjem casopisa G usle! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Ned 14 Feb 2010 - 12:24 | |
| Zeljko Curovic, guslar i dzudisa ili karatista, zet Pekovica. Zna li ko dje je , cime se sada bavi? |
|
| |
stanija
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Pet 12 Feb 2010 - 18:40 | |
| - CETNIK ::
- stanija ::
- Kosta ::
- https://www.youtube.com/watch?v=zqVasFou_nM
Cetnice vidis li sta jedna z... umije? Kad se obracas meni, imaj na umu da se obracas svim zenama. Ovo dijete zasluzilo da je onako ponizis? Sto neko rece (pocetnice) - daj se kultivirat.
Sve pohvale PEKOVICI. Vidi se da stvarno neznas nista drugo nego da muzes. Nikad u zivotu ja ne bih uvrijedio ovo dijete pogotovo sto je ovo kcerka mojega druga Radovana. Ova simpaticna, divna djevojcica, ili zenska,vjerovatno ako bog da nekad ce postati zena. Ti Stanija neces nikad. Ostaces ZENTURACA dok si ziva, i nemoj da mijesas babe i zabe. Poruka je bila upucena licno tebi a ne ostalim zenama i tako da ja smatram da nijesam nikoga uvrijedio. A to sto si se ti nasla uvrijedjena zabolje me ona stvar ( znas ona sto muzes). Uhvatila te grudobolja Cedo? Vise mleka, vise mleka. Nepostujes ti Cedo zene generalno. Ovu lutku nazva zenskom. Bolje je Radovanu da te ne pusta blizu kuce? Pedofilcicu nasrkani. | |
|
| |
CETNIK
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Čet 11 Feb 2010 - 22:00 | |
| - stanija ::
Cetnice vidis li sta jedna z... umije? Kad se obracas meni, imaj na umu da se obracas svim zenama. Ovo dijete zasluzilo da je onako ponizis? Sto neko rece (pocetnice) - daj se kultivirat. Sve pohvale PEKOVICI. Vidi se da stvarno neznas nista drugo nego da muzes. Nikad u zivotu ja ne bih uvrijedio ovo dijete pogotovo sto je ovo kcerka mojega druga Radovana. Ova simpaticna, divna djevojcica, ili zenska osoba,vjerovatno ako bog da nekad ce postati zena. Ti Stanija neces nikad. Ostaces ZENTURACA dok si ziva, i nemoj da mijesas babe i zabe. Poruka je bila upucena licno tebi a ne ostalim zenama i tako da ja smatram da nijesam nikoga uvrijedio. A to sto si se ti nasla uvrijedjena zabolje me ona stvar ( znas ona sto muzes).
Poslednji izmenio CETNIK dana Sub 13 Feb 2010 - 0:10, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
mirko
Godina : 47 Mjesto rodjenja/boravka : moskva Reputation : 1 Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Čet 11 Feb 2010 - 21:05 | |
| - stanija ::
Cetnice vidis li sta jedna z... umije? Kad se obracas meni, imaj na umu da se obracas svim zenama. Ovo dijete zasluzilo da je onako ponizis? Sto neko rece (pocetnice) - daj se kultivirat. Sve pohvale PEKOVICI. Ovo prvi put vidim da zensko gusla...ja znam da zene guslaju stalno no bez gusala..... | |
|
| |
stanija
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Čet 11 Feb 2010 - 19:49 | |
| - Kosta ::
Cetnice vidis li sta jedna z... umije? Kad se obracas meni, imaj na umu da se obracas svim zenama. Ovo dijete zasluzilo da je onako ponizis? Sto neko rece (pocetnice) - daj se kultivirat. Sve pohvale PEKOVICI. | |
|
| |
Kosta
Godina : 55 Mjesto rodjenja/boravka : Moskva Reputation : 30 Datum upisa : 27.12.2008
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Sre 10 Feb 2010 - 23:50 | |
| | |
|
| |
mirko
Godina : 47 Mjesto rodjenja/boravka : moskva Reputation : 1 Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Čet 20 Avg 2009 - 23:09 | |
| A pop Milo na motoru kroz Niksice stoji dreka da ga vid knjaz Danilo nocas bi mu svasta reka. | |
|
| |
grancarevac
Godina : 55 Mjesto rodjenja/boravka : -- Grancarevo -- Reputation : 0 Datum upisa : 17.08.2009
| Naslov: adrese na kojim ima gusala Uto 18 Avg 2009 - 22:06 | |
| на овом линку наћи ће те пуно гусларских пјесама линки на овом има понешто линк 2
Poslednji izmenio grancarevac dana Sub 22 Avg 2009 - 23:25, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
ZoranˇSI
Godina : 40 Mjesto rodjenja/boravka : Kranj Reputation : 0 Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Ned 5 Jul 2009 - 14:35 | |
| | |
|
| |
ZoranˇSI
Godina : 40 Mjesto rodjenja/boravka : Kranj Reputation : 0 Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Ned 5 Jul 2009 - 7:24 | |
| | |
|
| |
ZoranˇSI
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Pet 3 Jul 2009 - 7:08 | |
|
Poslednji izmenio ZoranˇSI dana Pon 6 Jul 2009 - 16:27, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
mileta
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Pet 3 Jul 2009 - 3:34 | |
| - ZoranˇSI ::
- Otvorik ovu temu posto mislim da je odlicna da si izmjenjamo dosta toga materiala. Mozda neko ima koje gusle sto ja ili neko drugi jos nema.
Pozdrav svima nadam se da ce bit dosta toga Е Зоране, за муштулука си! Отворио си праву тему; надам се да ће бити плодоносна. Ја нажалост немам снимке пјесама, али оно што имам, то вам дајем. Највећа, по мом мишљењу, архива гусларских мјесама налази се овдје: http://guslarskepesme.com/Оно, осим наших има и "њихнијех" пјесама, али нека, ваља и то да се зна. Поздрав! | |
|
| |
cezarion
Mjesto rodjenja/boravka : Beograd Reputation : -4 Datum upisa : 11.07.2008
| |
| |
SUNSET
Mjesto rodjenja/boravka : Australia Reputation : 1 Datum upisa : 14.06.2009
| Naslov: Re: Guslarske pjesme Čet 2 Jul 2009 - 21:35 | |
| Svaka cast Zorane jer vecina mladih kad pomenes gusle bjezi kao djavo od krsta. Pozdrav | |
|
| |
ZoranˇSI
| Naslov: Guslarske pjesme Čet 2 Jul 2009 - 15:46 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Guslarske pjesme | |
| |
|
| |
| Guslarske pjesme | |
|