http://vranes.bigforumpro.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM VRANEŠA (PAVINO POLJE I TOMAŠEVO)

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Ocistimo obraz nasim rijekama

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
stanija

stanija

Godina : 35
Datum upisa : 02.02.2010

Ocistimo obraz nasim rijekama Empty
PočaljiNaslov: Re: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama EmptyČet 24 Apr 2014 - 22:06

Ocistimo obraz nasim rijekama 34rzvc5
Nazad na vrh Ići dole
krstarica

Godina : 51
Mjesto rodjenja/boravka : Podgorica
Datum upisa : 26.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama EmptySub 8 Mar 2014 - 22:24

Ocistimo obraz nasim rijekama Picture+505
Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

PočaljiNaslov: Re: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama EmptySub 8 Mar 2014 - 13:49

Ocistimo obraz nasim rijekama 3v285
бисер или "бисер" на 5 метара иза светиње !?
Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

PočaljiNaslov: Re: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama EmptyČet 4 Okt 2012 - 11:42

aki ::
Već dugi niz godina dolazim u Tomaševo i taj predeo, priroda, sve mi se mnogo svidja. Šume, livade, cveće, sve je netaknuta priroda..Ali reka Ljubovidja?E, to je već sramota. Do pre nekoliko godina i nije bilo toliko strašno. Imalo je smeća, ali je reka to nosila dalje i ništa se nije zadržavalo. Nivo vode je bio niži, moglo se hodati po travi pored. Ali od kako se izgradila ona brana mala kod etno sela Vuković, nivo reke se podigao, smeće se samo gomila. Pre je tu bio jedan kamen, sad ne može ni da se vidi od smeća i grana koje su nanešene. Imam sve te slike, u nadi da će moći nešto da se promeni.
Nije to samo loše za nas, povremene goste Tomaševa već je loše i za ceo taj "prirodni i čisti" moto koji propagira Etno selo Vuković. Nećete valjda da dodjete tamo, očekujući lepotu i prirodu, a vidite kod brane gomilu i gomilu smeća? Naravno da ovo nije vezano samo za taj deo Ljubovidje, sigurno je tako i celim njenim tokom. Zato mislim da bi bilo divno kad bi postojala neka akcija koja bi čistila reke, ne samo kod Tomaševa već i šire.

Nema od samoinicijativne akcije, aki, ništa.
Jedino da država predvidi namenska sredstva u budžetu zelenom ministarstvu, pa se nađu mehanizmi da se namire svi od ministra do opštinskih i mesnih "glavonja",
pa se sprovede akcija po školama očistimo Ljuboviđu.
Naravno, đeci bi obezbedili burek i jogurt, direktorima škola novi mandat ili neki prigodan poklončić i ...
Zašto vlasnik etno sela Vuković ne finansira čišćenje tog dela Ljuboviđe oko brane? Moguće je da računa na subvencije iz zelenog ministarstva? Kažem, možda.
Aki, kažeš fotografije imaš. Problem je da ih objaviš - koji? Smile
Ja bih ih rado pogledala Wink, a mislim i ostali članovi...
Nazad na vrh Ići dole
aki

Datum upisa : 02.10.2012

PočaljiNaslov: Re: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama EmptyUto 2 Okt 2012 - 15:31

Već dugi niz godina dolazim u Tomaševo i taj predeo, priroda, sve mi se mnogo svidja. Šume, livade, cveće, sve je netaknuta priroda..Ali reka Ljubovidja?E, to je već sramota. Do pre nekoliko godina i nije bilo toliko strašno. Imalo je smeća, ali je reka to nosila dalje i ništa se nije zadržavalo. Nivo vode je bio niži, moglo se hodati po travi pored. Ali od kako se izgradila ona brana mala kod etno sela Vuković, nivo reke se podigao, smeće se samo gomila. Pre je tu bio jedan kamen, sad ne može ni da se vidi od smeća i grana koje su nanešene. Imam sve te slike, u nadi da će moći nešto da se promeni.
Nije to samo loše za nas, povremene goste Tomaševa već je loše i za ceo taj "prirodni i čisti" moto koji propagira Etno selo Vuković. Nećete valjda da dodjete tamo, očekujući lepotu i prirodu, a vidite kod brane gomilu i gomilu smeća? Naravno da ovo nije vezano samo za taj deo Ljubovidje, sigurno je tako i celim njenim tokom. Zato mislim da bi bilo divno kad bi postojala neka akcija koja bi čistila reke, ne samo kod Tomaševa već i šire.
Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

PočaljiNaslov: Re: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama EmptyNed 12 Feb 2012 - 10:50

Постоји озбиљна намера природе да очисти обале реке.
Није оволики снијег случајно нападао...
Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

PočaljiNaslov: Re: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama EmptyUto 10 Jan 2012 - 19:31

Slobo ::
veselindrljevic ::
Uvazeni Vranesani Veselin Drljevic iz Vranstice kod Tomaseva, zaposlen u podgorici, apeluje na clanove foruma VRANES da organizujemo ciscenje korita rijeke Ljubovidje i njenih pritoka. Molim vas, pokazimo da smo dio civilizovanog svijeta. Ja sam spreman da to medijski maksimalno ispratim, da nadjem nekog sponzora, da opstinske cinovnike animiram... Spreman sam na sve samo da ocistimo crn obraz koji smo bacili u prelijepu rijeku i njene pritoke.
Pisite mi na [url=mailto://veselindrljevic@t-com.me
veselindrljevic@t-com.me[/quote[/url]]

Veso,drago mi je što i ti posjećuješ ovaj forum jer sam siguran da perom i olvkom,dakle svojom profesionalnošću možeš puno doprinijeti ne samo za aktivnosti vezane za temu koju si otvorio.Što se tiče obraza Ljuboviđe ,ali nas Vranešana koji treba da damo svoj doprinos kako bi sačuvali ovaj prirodni dragulj,ja i Vesko ispred dvije mj.zaj.smo već pokrenuli neke aktivnosti.Dakle,javili smo se na konkurs zavoda za zapošljavanje da kroz javne radove angažuju tri lica koji bi čistili i održavali korito rijeke Ljuboviđe kao i obezbijedili prilazne staze Novakovića pećini.Molim te iskoristi svoje veze i pomogni nam u ovim aktivnostima.

Дивна иницијатива, али ће на томе и остати.
Nazad na vrh Ići dole
Slobo

Slobo

Mjesto rodjenja/boravka : Pavino Polje -Mahala
Datum upisa : 11.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama EmptyPet 30 Apr 2010 - 23:43

veselindrljevic ::
Uvazeni Vranesani Veselin Drljevic iz Vranstice kod Tomaseva, zaposlen u podgorici, apeluje na clanove foruma VRANES da organizujemo ciscenje korita rijeke Ljubovidje i njenih pritoka. Molim vas, pokazimo da smo dio civilizovanog svijeta. Ja sam spreman da to medijski maksimalno ispratim, da nadjem nekog sponzora, da opstinske cinovnike animiram... Spreman sam na sve samo da ocistimo crn obraz koji smo bacili u prelijepu rijeku i njene pritoke.
Pisite mi na [url=mailto://veselindrljevic@t-com.me
veselindrljevic@t-com.me[/quote[/url]]

Veso,drago mi je što i ti posjećuješ ovaj forum jer sam siguran da perom i olvkom,dakle svojom profesionalnošću možeš puno doprinijeti ne samo za aktivnosti vezane za temu koju si otvorio.Što se tiče obraza Ljuboviđe ,ali nas Vranešana koji treba da damo svoj doprinos kako bi sačuvali ovaj prirodni dragulj,ja i Vesko ispred dvije mj.zaj.smo već pokrenuli neke aktivnosti.Dakle,javili smo se na konkurs zavoda za zapošljavanje da kroz javne radove angažuju tri lica koji bi čistili i održavali korito rijeke Ljuboviđe kao i obezbijedili prilazne staze Novakovića pećini.Molim te iskoristi svoje veze i pomogni nam u ovim aktivnostima.
Nazad na vrh Ići dole
veselindrljevic

Datum upisa : 19.10.2008

PočaljiNaslov: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama EmptyUto 6 Apr 2010 - 21:36

Pisite mi na veselindrljevic@t-com.me
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ocistimo obraz nasim rijekama   Ocistimo obraz nasim rijekama Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ocistimo obraz nasim rijekama
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
http://vranes.bigforumpro.com :: Vraneš (Pavino Polje i Tomaševo)-
Skoči na: