| Sokolac - slike | |
|
+3ZoranˇSI cezarion Milinko Medojević 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
MIGO
Godina : 62 Mjesto rodjenja/boravka : Stožer Reputation : 11 Datum upisa : 20.10.2010
| Naslov: Re: Sokolac - slike Ned 9 Sep 2012 - 14:09 | |
| - SUNSET ::
- Steta bas steta. Malo smo se otudjili. Pozdrav
Polako al sigurno vracamo se forumu Pozdrav | |
|
| |
SUNSET
Mjesto rodjenja/boravka : Australia Reputation : 1 Datum upisa : 14.06.2009
| Naslov: Re: Sokolac - slike Ned 9 Sep 2012 - 11:24 | |
| Steta bas steta. Malo smo se otudjili. Pozdrav | |
|
| |
stanija
Godina : 35 Reputation : 17 Datum upisa : 02.02.2010
| Naslov: Re: Sokolac - slike Uto 4 Sep 2012 - 14:22 | |
| - SUNSET ::
- I ovdje odavno niko ne postavlja slike zar nemate malo vremena. Ovo je jedan od nacina da se oduzite svome zavicaju i pomognete ljudima koje muci nostalgija. Pozdrav svima
SUNSET, pozdrav. Ova tema je cenzurisana u julu 2009_e... | |
|
| |
SUNSET
Mjesto rodjenja/boravka : Australia Reputation : 1 Datum upisa : 14.06.2009
| Naslov: Re: Sokolac - slike Uto 4 Sep 2012 - 12:46 | |
| I ovdje odavno niko ne postavlja slike zar nemate malo vremena. Ovo je jedan od nacina da se oduzite svome zavicaju i pomognete ljudima koje muci nostalgija. Pozdrav svima | |
|
| |
ZoranˇSI
Godina : 40 Mjesto rodjenja/boravka : Kranj Reputation : 0 Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Sokolac - slike Pon 13 Jul 2009 - 9:14 | |
| Pa stande malo cezarionu. Ti posla milinka da uradi nove fotose, a sad vec pitas dje je. Otiso da slika. | |
|
| |
cezarion
Mjesto rodjenja/boravka : Beograd Reputation : -4 Datum upisa : 11.07.2008
| Naslov: Re: Sokolac - slike Sub 11 Jul 2009 - 20:30 | |
| - cezarion ::
- Milinko Medojević ::
- imam jos nekoliko slika ali cezarione nemoj zivotati da komentarises koje su kuce neke, a koje nisu,....gledaj brete i u sebe komentarisi,..jel moze pozdravvv
Не може никако. Да сам до сада коментарисао у себи не би било ни овог сајта, ни ових лијепих вранешких пејзажа на њему. Постигао сам оном поруком оно што сам желио: поставио си више слика природе. Соколац је диван и вјечит, ми и куће од данас до сјутра (е врло важно чије су куће). За презентацију онаквог краја овим путем, хиљаду пута је боље поставити старинску, аутентичну дрвену кућу, амбар, колибу, кућер...рало и волове, него некакву модерну кућу. Када би сјутра неко направио на Соколцу кућу од 5 бојева можда би се неки дивили, а ја бих то сматрао највећим грдилом за ону природу које би требало хитно срушити а градитеља ухапсити. Милинко, или си заузет или се нијесмо разумјели па не постављаш најављене слике. Наравно да је куће немогуће увијек заобићи, само не морају пречесто бити у првом плану. А мислим да ће ти сви на форуму потврдити да слике галичког поља и доњег Соколца одвајају за копље, зато што си сликао пејзаж а не објекте, и да се само из оваквих фотографија може видјети пуна љепота краја. | |
|
| |
Radisa
Mjesto rodjenja/boravka : Lekovina/Beograd Reputation : 10 Datum upisa : 03.08.2008
| Naslov: Re: Sokolac - slike Pet 10 Jul 2009 - 21:22 | |
| - cezarion ::
- Milinko Medojević ::
- imam jos nekoliko slika ali cezarione nemoj zivotati da komentarises koje su kuce neke, a koje nisu,....gledaj brete i u sebe komentarisi,..jel moze pozdravvv
Не може никако. Да сам до сада коментарисао у себи не би било ни овог сајта, ни ових лијепих вранешких пејзажа на њему. Постигао сам оном поруком оно што сам желио: поставио си више слика природе. Соколац је диван и вјечит, ми и куће од данас до сјутра (е врло важно чије су куће). За презентацију онаквог краја овим путем, хиљаду пута је боље поставити старинску, аутентичну дрвену кућу, амбар, колибу, кућер...рало и волове, него некакву модерну кућу. Када би сјутра неко направио на Соколцу кућу од 5 бојева можда би се неки дивили, а ја бих то сматрао највећим грдилом за ону природу које би требало хитно срушити а градитеља ухапсити. Slazem se da su fotografije predivne, a sto se tice sajta on bi svakako postojao, mozda neke rubrike nebi bile takve kakve jesu, moram reci odlicne (narocito istorijske zahvaljujuci "Cezarionu")! Prikupio sam jos materijala pa se ocekuje njegovo prosirenje, pogotovo u foto GALERIJI, PRIVREDI i jedan dio iz ISTORIJE s kraja 19 i pocetka 20 vijeka! Svakako i ovaj forum predstavlja dio sajta pa ga samim tim svi kreiramo, mozda ja u poslednje vrijeme manje iz stambenih i porodicnih problema, ali sam svakako prisutan. Prisutnost mozda i ne vidite jer je ona uglavnom administratorske prirode (dodavanje clanova, i uopste uredjivanja). | |
|
| |
cezarion
| Naslov: Re: Sokolac - slike Pet 10 Jul 2009 - 17:30 | |
| - Milinko Medojević ::
Не може никако. Да сам до сада коментарисао у себи не би било ни овог сајта, ни ових лијепих вранешких пејзажа на њему. Постигао сам оном поруком оно што сам желио: поставио си више слика природе. Соколац је диван и вјечит, ми и куће од данас до сјутра (е врло важно чије су куће). За презентацију онаквог краја овим путем, хиљаду пута је боље поставити старинску, аутентичну дрвену кућу, амбар, колибу, кућер...рало и волове, него некакву модерну кућу. Када би сјутра неко направио на Соколцу кућу од 5 бојева можда би се неки дивили, а ја бих то сматрао највећим грдилом за ону природу које би требало хитно срушити а градитеља ухапсити. | |
|
| |
ZoranˇSI
Godina : 40 Mjesto rodjenja/boravka : Kranj Reputation : 0 Datum upisa : 15.03.2009
| Naslov: Re: Sokolac - slike Pet 10 Jul 2009 - 16:37 | |
| Milinko vjeruj mi da nije imo cezarion namjere da te bilo kako uvrijedi. Ako si tako osjetio. On je samo taki, voli svuda da pomalo nesto dodaje A inače hvala za slike. Stvarno prelijepo. | |
|
| |
Milinko Medojević
| Naslov: evo jos malo slika.. Pet 10 Jul 2009 - 13:08 | |
| imam jos nekoliko slika ali cezarione nemoj zivotati da komentarises koje su kuce neke, a koje nisu,....gledaj brete i u sebe komentarisi,..jel moze pozdravvv | |
|
| |
Milinko Medojević
| |
| |
Milinko Medojević
| |
| |
Milinko Medojević
| |
| |
ZoranˇSI
| Naslov: Re: Sokolac - slike Čet 9 Jul 2009 - 2:45 | |
| Hahaha kao i obično. Čudio bi se kad se to nebi desilo. Cezarion je kod svakog posta zapržka. Inače nikad nisam bio u ovom kraju. Pa bi molio za još koje slike da malo bolje vidimo kako je to kod vas. | |
|
| |
cezarion
| Naslov: Re: Sokolac - slike Sre 8 Jul 2009 - 23:41 | |
| Био сам изгубио сваку наду да ће се ово десити, кад оно долепршаше слике Соколца. Лично сматрам да је Соколац најљепше планинско мјесто вранешке области, иако се по овим сликама то не би могло рећи ( јер је "Милинко М...." сликао углавном куће, које вала и нијесу неке), али се надам да ће бити нових слика са правим љепотама сокочанских пејзажа. Милинко, немој сад да ме оставиш на ледини да ми се људи смију, него трк за Соколац и прави слике. Ионако ових дана мораш горе да косиш оне ливаде. | |
|
| |
Milinko Medojević
| Naslov: Re: Sokolac - slike Sre 8 Jul 2009 - 12:59 | |
| [quote="milinko medojević"]</A>" bord Imanje medojevića | |
|
| |
Milinko Medojević
| |
| |
Milinko Medojević
| |