http://vranes.bigforumpro.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM VRANEŠA (PAVINO POLJE I TOMAŠEVO)

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Poznate licnosti iz Vranesa

Ići dole 
+7
Vlado
mileta
cezarion
mirko
jovan
CETNIK
joksim
11 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
CETNIK

CETNIK

Datum upisa : 11.03.2009

Poznate licnosti iz Vranesa Empty
PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptySre 17 Mar 2010 - 21:10

Dragi moji zemljaci, ucesnici ovoga foruma. Ovo je ipak tema za poznate licnosti iz Vranesa, a ne za Savu i jos poneke koji sa ovom temom nemaju nikakve veze. Bolje je da ovu diskusiju prebacimo u anegdote ili da otvorimo kakvu novu temu. Nema smisla da se o ovome ovdje govori, jer ipak je ovo tema za ljude koji su poznati i nesto ucinili za nas kraj, a ne da tu ubacamo nekoga Savu, Janka ,Marka itd.

A ti Mirko na racun ovoga etno sela razmisli malo bolje. Zamoli nekoga (sa ovoga foruma) da ti nacrta projekat, a cuo sam da dobro poznajes gradjevinske radove, i etno selo je gotovo.
Nazad na vrh Ići dole
mirko

mirko

Godina : 47
Mjesto rodjenja/boravka : moskva
Datum upisa : 28.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptySre 17 Mar 2010 - 19:56

veselica ::
mirko ::
stanija ::
Sava Joksimovic, pomocnik generalnog direktora (Rusa); projektant, investitor i upravnik niza mini hidrocentrala u Vranesu; pocasni predsednik upravnog odbora rudnika na Goricama, clan upravnog odbora direkcije za gradnju MZ Kovren...

Ja ti za ovoga Savu nisam cuo dovoljno.....ako mozete da mi navedete jedan primer sta ja taj covek ucinio za svoje Gorice............osim sto je glavni direktor tog rudnika......

.... a ko si ti i šta si to učionio za svoj kraj, koliko znam ti radis na nekoj gradjevini u Moskvi.....
Koliko sam upucen moja draga Veselice za selo treba da se angazuju i da se trude odbornici,
projektanti mjesne zajednice i vjerovatno gradonacelnik......a sto se tice mojega kraja vazda kad
sam mogao ucestovao sam u svakoj akciji.....i kad se radilo i kad se odmaralo....pa ako sam ja gradjevinac nemogu ja napraviti etno-selo....
Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

Godina : 35
Datum upisa : 02.02.2010

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptySre 17 Mar 2010 - 17:31

Sta je najteze Savi da uradi kad ustane iz kreveta?
Da prebaci ordenje sa pidzame na odelo!
Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptySre 17 Mar 2010 - 17:19

alien

Poslednji izmenio ст. dana Uto 13 Sep 2011 - 13:24, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Vlado

Vlado

Godina : 39
Mjesto rodjenja/boravka : Podgorica
Datum upisa : 06.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptySre 17 Mar 2010 - 17:08

Pametniji popušta! Kakva žalosna istina koja utemeljuje vladavinu gluposti![/center][/quote]

Samo su dvije stvari vjecne: svemir i ljudska glupost,za svemir bas nisam siguran. A. Ajnstajn
Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptySre 17 Mar 2010 - 17:05

veselica ::
Pametniji popušta! Kakva žalosna istina koja utemeljuje vladavinu gluposti!

Poslednji izmenio ст. dana Uto 13 Sep 2011 - 13:25, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptySre 17 Mar 2010 - 10:21

mirko ::
Sava Joksimovic, pomocnik generalnog direktora (Rusa); projektant, investitor i upravnik niza mini hidrocentrala u Vranesu; pocasni predsednik upravnog odbora rudnika na Goricama, clan upravnog odbora direkcije za gradnju MZ Kovren...

Ja ti za ovoga Savu nisam cuo dovoljno.....ako mozete da mi navedete jedan primer sta ja taj covek ucinio za svoje Gorice............osim sto je glavni direktor tog rudnika......

.... a ko si ti i šta si to učionio za svoj kraj, koliko znam ti radis na nekoj gradjevini u Moskvi.....
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptySre 17 Mar 2010 - 10:12

Pametniji popušta! Kakva žalosna istina koja utemeljuje vladavinu gluposti!
Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyUto 16 Mar 2010 - 21:43

milanca ::
Hvala na pozdravu i lijepim riječima.

POZDRAV

Poslednji izmenio ст. dana Uto 13 Sep 2011 - 13:25, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
milanca

Datum upisa : 10.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyUto 16 Mar 2010 - 21:01

Hvala, četniče, na pozdravu i lijepim riječima.

POZDRAV

Poslednji put izmenio milanca dana Sre 17 Mar 2010 - 15:06, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyUto 16 Mar 2010 - 19:21

Cetnice, bez komplimenata finim djevojkama, molicu...
Embarassed

Poslednji izmenio ст. dana Uto 13 Sep 2011 - 13:26, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
CETNIK

CETNIK

PočaljiNaslov: lll   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyUto 16 Mar 2010 - 4:51

Veliki pozdrav za MILANKU.
Na mladjima svijet ostaje. Veoma mi je drago sto ova divna djevojka, koja je, kako se moze zakljuciti, dobro vaspitana, u nasemu duhu i zadojena ljepotom nasega kraja, mogla da ocijeni i da obelodani talenat jedne veoma mlade knjizevnice odnosno pjesnikinje, koja sa srcem i dusom sastavlja pjesme, nasega kraja i okoline, a zove se IVANA DJUROVIC.
Ivana Djurovic je vec tvorac nekoliko knjiga, na kojima mogu da pozavide ovi svi pjesnici koji su''navedeni'' .
Najmladji nas pjesnik, sa velikim ponosom treba da se obelodani
pozdrav. Milanka veliki pozdrav a za Ivanu jos veci...
Nazad na vrh Ići dole
mirko

mirko

Godina : 47
Mjesto rodjenja/boravka : moskva
Datum upisa : 28.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyUto 16 Mar 2010 - 0:27

Nazad na vrh Ići dole
stanija

stanija

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyPon 15 Mar 2010 - 17:51

Nazad na vrh Ići dole
milanca

Datum upisa : 10.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptySre 3 Mar 2010 - 20:48

Među poznatim ličnostima iz našeg kraja je i Slaviša Čurović, glumac. Što se tiče književnosti, iz te oblasti imamo dosta ljudi koji, možda, nijesu poznati široj javnosti, ali kod čitalačke publike su svakako zapaženi. Mislim da su najpoznatije ličnosti iz ove oblasti Momir Sekulić i pok. Dragomir Brajković. Zatim pored Radoice Boškovića i Slobodana Vučinića tu su i Neđeljko Nele Varagić i Miki Joksimović, pa učenica Ivana Đurović koja za sobom ima objavljene već nekolike zbirke pjesama i čiji uspjeh tek predstoji.
Nazad na vrh Ići dole
ZoranˇSI

ZoranˇSI

Godina : 40
Mjesto rodjenja/boravka : Kranj
Datum upisa : 15.03.2009

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyNed 7 Feb 2010 - 18:11

LOL Poznate licnosti iz Vranesa Icon_lol
Nazad na vrh Ići dole
Radisa

Radisa

Mjesto rodjenja/boravka : Lekovina/Beograd
Datum upisa : 03.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyNed 7 Feb 2010 - 17:48

CETNIK ::
HEHEHE. Pa Bat je vlasnik cuvene kafane u Ljesnici koju je naslijedio od oca Dusana. A mnogo puta sam ga sluso kako pjeva na vasire i u kafani. Ima snimljhen ceo album pjesama. Ova mu je jedna od losijih pjesama (za moj ukus).

Eee... pa hvala na informaciji, sad mi je sve jasno, cak sam u toj kafani svracao pogotovu kao srednjoskolac jer sam stanovao u blizini!
Nazad na vrh Ići dole
CETNIK

CETNIK

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyNed 7 Feb 2010 - 17:45

HEHEHE. Pa Bat je vlasnik cuvene kafane u Ljesnici koju je naslijedio od oca Dusana. A mnogo puta sam ga sluso kako pjeva na vasire i u kafani. Ima snimljhen ceo album pjesama. Ova mu je jedna od losijih pjesama (za moj ukus).
https://www.youtube.com/watch?v=EfnfQix-Hew
Nazad na vrh Ići dole
Radisa

Radisa

Mjesto rodjenja/boravka : Lekovina/Beograd
Datum upisa : 03.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyNed 7 Feb 2010 - 17:36

[quote="CETNIK"]Poznati pjevac narodne muzike iz Vranesa
BAT KLJAJEVIC
https://www.youtube.com/watch?v=EfnfQix-Hew[/quote]

Moram priznati da prvi put cujem za njega sto naravno nije za hvalu imajuci u vidu kako pjeva!
Nazad na vrh Ići dole
CETNIK

CETNIK

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyNed 7 Feb 2010 - 17:27

Poznati pjevac narodne muzike iz Vranesa
BAT KLJAJEVIC
https://www.youtube.com/watch?v=EfnfQix-Hew
Nazad na vrh Ići dole
Vlado

Vlado

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyČet 10 Dec 2009 - 16:03

Znao sam da je iz našeg kraja ali samo nisam bio siguran u ime....
Nazad na vrh Ići dole
cezarion

cezarion

Mjesto rodjenja/boravka : Beograd
Datum upisa : 11.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyČet 10 Dec 2009 - 2:31

[.

Poslednji izmenio cezarion dana Pet 29 Jan 2010 - 4:57, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Vlado

Vlado

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyČet 10 Dec 2009 - 2:25

Nema na čemu. Da pomenemo i Čeda Čupića profesora i analitičara.Njihovu kuću u PP mnogi pamte a i on je u nekoliko navrata izjavio da vodi porjeklo iz PP.Mislim da je čak i rođen u PP.P.S čini mi se da je Čedomir.
Nazad na vrh Ići dole
cezarion

cezarion

Mjesto rodjenja/boravka : Beograd
Datum upisa : 11.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyČet 10 Dec 2009 - 2:21

.

Poslednji izmenio cezarion dana Pet 29 Jan 2010 - 4:58, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Vlado

Vlado

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa EmptyČet 10 Dec 2009 - 1:56

Ja sam to pročitao u jednom njegovom intervjuu za Gloriju ili tako neki časopis, i to je bas bio dugačak intervju. Ja lično ne bih znao da nisam pročitao....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Poznate licnosti iz Vranesa   Poznate licnosti iz Vranesa Empty

Nazad na vrh Ići dole

Poznate licnosti iz Vranesa
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
http://vranes.bigforumpro.com :: Vraneš (Pavino Polje i Tomaševo)-
Skoči na: